Tuesday, April 12, 2011

all-the-shocked-come in -sudden


haishhh....nak2 exam ni macam2 jadi.dah la byk kejutan.
-xberapa ari lagi nak exam... tapi mud nak exam tu xde.xde lagi.setadi memain je.haiish.

KOD KURSUS
TAJUK KURSUS
UNITJENISTARIKHMASATEMPAT
BZT213KELAKUAN HAIWAN3T27/04/20119.00 PAGI107(BIO)
BZT216AMALI ZOOLOGI LANJUTAN2T###
LSP402BAHASA INGGERIS SAINTIFIK DAN PERUBATAN2U20/4/20112.15 PETANGL17
DPA
BST203EKOLOGI POPULASI & KOMUNITI3T21/4/20112.15 PETANGL17
DPA
STU243PSIKOLOGI PERKEMBANGAN4M29/4/20113.00 PETANGE41
PHS II
BST304EKOLOGI & PENGURUSAN HIDUPAN LIAR3T4/5/20119.00 PAGIL17
DPA


-habis jew exam terus praktikal...aigooo malas pulak nak praktikal rasenye. adapt ngan new enviroment lagi.deng xsuke!

-semalam cikserabai dikejut kan dgn pemergiaan cikgu wahab,cikgu math modern tyme skula2 dulu...sedih, dia mmg cikgu yg paling happening.mengajar sempoi nak mantik.kalau  bulan 4,5  tu memang dah habis sillybus la dia ajar. kitorang plak nganga je xpaham.rupanya dia ade strategi sdiri. dia ni suka gak maen tarik2 tudung dak pompuan. nak bergurau n xnak bagi kitorang tido dalam kelas.Even cikserabai xrapat ngan dia,tapi memang terasa lah dgn pemergian dia.  TQ jazli coz inform me about diz * jangan la aku kehilangan lagi dalam mase terdekat ni,xsanggup nak hadapi*

- tadi plak,tengah syok2 bawak motor balik dari lib, tiba2 ade eksiden depan mata. YaALLAH,memang ketaq lutut ni nyah!! sumpah rasa macam xleh nak wat pape sekejap.asyek terpikir,kalau lah aku ni laju cikit je,nyaris2 aku pun terlibat sama. tyme tu cikserabai lalu depan desasiwa aman,and tengah melayan daun2 jatuh,sambil gitau kawan cikserabai, ala2 'autumn lah plak ni'....tiba2 nampak satu motor dari arah bertentangan macam lost control kot,masuk lorong kitorang. mula2 cikserabai ingat dia nak belok ke simpang aman tu.......tapi siap menjerit lagi,then langgar divider. memang klau cikserabai duk depan sikit je lagi,sah2 cikserabai pon kena langgar dek dia sekali. xtahu ape prasaan tyme tu. berhenti kejap sebab terkejut. bila dah rasa okey,cikserabai pun balik terus.nak menolong pon,mmg ade laki je semua kat situ. xberani lah plak nak masuk dekat ..=)

- semalam ntah nape mimpi kawan cikserabai punye boyfee meninggal sebab barah.padahal semalam gak dia yang beria-ria cakap nak kawen dah.xmo blajar la.ape la.berlovey-dovey ngan boyfee dia semalam.haha.macam gila je bunyi kan, tapi pikir2 mantak jauuuuuh.sesape pon xkisah la,yang terdekat ngan cikserabai ni,jangan lah ade yg ditimpa bencana ye.

- prepared ntok something yg mmg agak lama lagi sebenar nye kalau di pikir untuk di-prepare. tapi ntah! takut-takut xsempat...........ermmm.




okeh nanie! syuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh....stadi.stadi.stadi.stop merapu merapik!

-

5 comments:

dhiyalova said...

all the best sweety!! ^^ nk pape tips, bgtau yeh ^^ hehehe

eton said...

waaa.. kat jalan aman tu selalu sgt ade kemalangan... huhuhu... teruk ke yg kena tu...

cikserabai said...

@dhiyalova: alaa akaq someey...awat private blog? xsukeee...hehe.neway xnak tips nak soklan bocor.ade?hehe.ermmm byk sbenar kena mintak tips dr senior niyh.... =)

cikserabai said...

@eton: student usm ey? rase xteruk sgt pon.tapi motor dia mebi rosak banyak laa...xberani nak gi tgk takut kena panic attack.hehe

nurulidani mahmud said...

salam..
hye..
mcm interesting jaa kursus yg cikserabai amek..
kamoo amek kos aper ek??sy berminat..
heee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...