Thursday, April 14, 2011

miss em' badly T__T



fine.fine.fine.
menyesaaal tahu taaaaaaaaaaaaak....
menyesaaaaal datang awal USM.
kunun-kunun lah kan nak tukar angen sem ni. xnak ber-setadi-week kat rumah.sesungguhnya rumah la tempat paling HEAVEN
Ggggrrrrrr...... duk sini boring nak mantik! setadi pooon sambil lewa je. seeee  bukti nye. tangan ligat lagi nih bukak belog*aigooooo*
.
.
.
SIYESLY,
aii miss my 'SAYANGNESS' badly.
it's hurt lah. *derita merindu lah ni kunun*


-haha.teringat balik aritu diorang duk nasihat xpayah kawen awal. agagaga motif???
nampak sgt diorang leh detect ke-gelnya-an aii nak kawen. teheheeee


-ni lah orang yg suka ketuk pale aii if xsetadi.kalau dia duk tgk tv,tiba2 aiii kuar bilik nk join dua kaki,kompem tutup teruus tv.KIJAM!!

-even mum-mum da' evilness sibling. tapi aku saye pop2 mum,sedak wat brembas..

-awop.awop.awop.windu awop gop.bila nak mai?????
.
.
.
.
.




R.I.N.D.U


-THIS IS YOUR WORLD. SHAPE IT OR OTHERS WILL-  TUMBLR

2 comments:

ciksyida said...

kow ambo xsey rendu kow??
sedey ar gni gak..
mlas baek sapa esok! :p

Miz Novexx said...

waaa baru nak exam ke dah abess??? kat UKM dah stat ;)
btw kalo exam blom stat, nak wish Good luck kat kamoo ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...