Tuesday, March 29, 2011

dark-side of me



wanna do some bitchy on me??? try lah.......... do facing me directly. be as wise as u r in ur 'fairy tale' world.
nak aku tag kau? hah. maaf lah semua. aku bukannye baby yg baru lahir. nak suci2 jee. i hav my bad-side owso....n tonite i willing to show how evil i can act when facing such bitchy..yezzza,ini adalah separuh dari yg benar aku when pepel trying to rubbish my life!




kau orang nak kate aku ni pompuan hape2 poon kate lah. manusia ade tahap sabar gak weeeyh!!!
and u syafiq arifin n all beluved around me, dont try to ask me till im willing to open my mouth!

4 comments:

Abang Stalker said...

knp adik abg ni..mrh btl.its ok,xperlu jwb.abg fhm ble hati da skt..betul jgk tu,sbr ada had nya kn.kdg2 kita x blh la jd baik je smpai org pijak2 kita.ada byk cara tuk release tension/kemarahan.slh 1 nya luahan di blog.

apa2 pun,bykkn beristighfar ye dik.abg x mrh adik maki prmpn tu.tp abg xnk adik abg tension. :)

hardy boy said...

biase la Cik Serabai, buat baik berpada-pada, jgn terlebih baik, nnti tak pasal2 org pijak kepala kte plk.hehehehe

Republic Aku said...

kool sajer more better...

♥e'in♥ said...

nape mara2 nie.. abaikan je owg yg cm2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...