Monday, March 28, 2011

my answer from d' previous entry


says: yay! i'm counting da clock tik tok tik tok to reach 12:01...y? becoz da masuk hari yang bertarikh 29th march 2011. dan 28 march 2011 dah berlalu. which is my 'HARI TUA"wuwuwuwuu......* tyme 28mac je okek aii tua*...means bila dah masuk 29, i become normal back,or in other words yg lebih senang, 'kembali muda'...miahahaha.sekali lagi frasantan! :-P...eh.eh. korang faham x ayat keling cikserabai?

okeyh! back to the point! eh jap! nak wish untuk diri sdiri dulu ,pastu baru citer* hargailah diri sdiri,sesungguhnya dirimu bgitu berharga*

HEPI BEST-DAY TO ME
HEPI BEST-DAY TO ME
HEPI BEST-DAY TO ME
fpppuuuuuuuuh*ala2 tiup lilin kunun*

YEAAH~ NOW I'M A 'LIL GURL' tat carried number 21*muda lagi what?*


ni la ore panggil ''palo pengat'' kepada projek semalam


jangan tanye nape semalam macam rakyat somalia je muka.sob.sob.sob.
saje nak test gaya baru.

memang jadi ala2 kueh tepung gomok a.k.a tepung badak  la aii semalam, 1 kg tuuu tepung 'ter'-jirus 

budok hudus suap saye......weeee~
NAK LAGIIIIII??????
.
.
.

naah ni diaa pengarah projek!
heart u laarh....*muuah cket kat kerangka tu,hahaha*

bukan maen lagi diorang planning ye... first-first tu, geng2 HOT cikserabai ajak dinner n mr boyfee poon ajak teman dinner.dua2 pukul sploh.pandai kau!as dah janji awal2 ngan mr boyfee ni, aii folo dye jela,sambil2 nak merengek ke tesco kejap.okeyh tyme ni,uOll's maseh selamat.hehehe~
mr;boyfee ni plak hampir2 kantoi lah kot tyme kuar gi tesco.cakap petang tu dia dah mai dah tesco.ciap cakap dah beli dah buah anggur. n me? question mark besar2 kat muka ni...cepat2 dye cakap lapooor.then datang cri makanan kt tesco.cikserabai wondering why lapar2 datang tesco? nape xmakan je nasi alang2 duk kafe petang tu? okek laaah. plan korang still under-contol.naseb baek mr boyfee superb bab kelentong mentong ni. aii xleh detect lagi.
then after makan semua2, nak basuh motor la ape la.pandaiiii awak yeee....drama.drama.drama~
pergi kat dewan utama desasiswa,parking motor,cari paip air...then tentiba tercongok makhluk2 cumell tersengih nampak gigi masing2. GOTCHA!!! u r planning something! duuuush 1kg tepung beras. tepung beras 2 der! 1kg plak 2.......tersimbah kat muka aii.eh "ter" ke?????? nasib baek korang xmaen game lagi busuk.

anyway.....thanxx to all of u laaah my sweetheart semua. once again. even i hate been prank .tambah2 lagi pakai benda2 macam tu, tapi really2 enjoy da moment. kejar-kejar. guling-guling. hahahaha. will stay stick in my mind till d end~



TQ GUYS 4 DA WISHES either tru' fon,fb,etc,etc,etc...




cikserebaipotpetpotpet : ade lagi rupanya manusia yang berfikiran stereotaip macam tu. narrow minded lah. xkan la anak2 doktor or lawyer je boleh masuk 'U'....haishhh.manusia ni kan. macam2 ragam.macam2 ideologi.macam2 prangai. yang hati busuk tuuu lagi xleh blah! Ya-ALLAH simpang kan aku dari tergolong dalam golongan tersebut. bantu lah aku agar sentiasa berada di jalan yg lurus.AMIN~






4 comments:

pak long said...

salam....
appy bisday....moga ceria selalu.....

Abang Stalker said...

la..besday adik ke?x ckp pun..hapy besdday ye dik.. :) eh silap,hapy belated besday nani..sweet 21.abg doakn adik bahgia dunia akhirat.Amin.. :)

Ayien Zarina said...

bestnyo smbut befday g2.. :)

asNatuLLAiLey said...

hepy belated besday dear muchuk....may ALLAH BLESS U ALIZ..syg kamoo ketat2... rindu kamooo gemuk2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...