Thursday, January 13, 2011

blogger gegarkan 'u'


says: tentibe arini rase nak join segmen abg ben ni...huhuhu.ringkas n padat! seswai ngan cikserabai skrg ni yg ngah rushing nk gi meeting HAAK(himpunan anak2 klantan) plak.*alahaiii mcm yb kau*. if korang nak lebih jelas,jom ke belog BEN ASHAARI  .terma n syarat die mcm kat bawah ni je poon...



    1. Letak header blog BEN ASHAARI
      DONE SIR!! =)
    2. Tajuk : BLOGGER GEGARKAN 'U' dan linkkan ke entri ini
      AS ABOVE

    3. Sila lengkapkan ..
      1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
        -cikserabai skrg undergrad dekat USM induk(Penang) dan ambik jurusan Sains Biologi. ber'major'kan biologi haiwan n ber'minor'kan psikologi... cikserabai skrg student tahun dua dan skrg ni dah dalam 3minggu dah in 4th semester. ade 2 semester lebih lagi untuk grad...so, pray fer my success ye~
      2. Asal mana ? Umur ?
        -hehehe.kalau ushar2 belog cikserabai mesti tahu cikserabai asal mane kan?? cikserabai asal  dari negeri cik siti wan kembang(KELANTAN) tapi mcm layak di buang negeri je sebab x makan budu.hahaha. 
        0n this becoming 28th March, akan genap laaah umor cikserabai 21 tahun *muda lg okek*
      3. Kenapa amik jurusan itu ?
        -cikserabai amek biologi sebab dari sekolah lagi mmg minat subjek ni. masa mula2 blajar dulu,tyme form 4 tu. mmg xminat la sebab mcm buku sejarah. mcm2 kena hafal .tapi lama2 bila dah blajar, benda ni mbuatkan kita semakin ingin tahu dan ia selalunya melibat kan our life process. tyme nak apply masuk u dulu pon mmg semuanya lah cikserabai pilih jurusan yg ade kaetan dgn biologi. =)

      4. Cita cita 
        -cik serabai kalau boleh nk further lagi stadi n nk jadi lecturer in biology. tapi sebenarnye cikserabai lagi minat keje2 yg duk dalam lab2 ni..haiiish  

        datz all...babai all. nak pi meeting jap.


18 comments:

diamuslima said...

good luck study in usm.. hehehe..

niesz said...

akak niesz dulu pon blaja ctu..hehe..gud luck dear..

ijam ismail said...

hye2..salam knl...
=)

cikserabai said...

@diamuslima: thanxx ..insyaallah awal2 sem lagi nk struggle.hehe

cikserabai said...

@niesz: yekew???? niesz plak? btw..thanxx coz salu hapdate belog kite~wink2
@ijam: yeaaa...nice 2 noe u~wink2

amiYo said...

same orang klate lah kite yer cik serabai.. :D
tp xmakan budu.. -.-
x patott... :P

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

areteacar said...

all the best :)

Ct Arina said...

salam cikserabai. rina dtg jenguk! blog cik cantik! tibetibe rase nk follow ~_^

yatie's EPISODE said...

hai. cantek blog! (;
follow ur blog.
gud luck ok? :D

k_Own said...

gudluck ! hee...

cikserabai said...

thanxx all my dear fer da wish n awso fer da willing 2 folo me~wink2

Nadhirah-chan said...

hee , teringin gak nak masuk usm . kena study mati-mati ni . hehek .

p/s : salam kenalan :)

cikserabai said...

@nadhirah: caiyoook3!!! jum2 masyuk usm..

NAA said...

kita sama umor la.. ;)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...datang guling2 jap kat blog ni sambil jenguk2 entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

syamimi fatin said...

sy study usm jugak! first year... duk desa mana?

cikserabai said...

restu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...