Saturday, January 15, 2011

sy syg beby sy (^_^)

says: haissssh dr semalam lagi cikserabai duk giler tgk pic2 beby...tetibe teringin nk ade beby. tetibe teringin nk kendong beby. tetibe teringin nk dodoi2 beby. erkkk apekah????? petanda cikserabai gatai nk kawen???*blushing jap* woiiii no.no.no.no..... aiii muda lagi okek. n if cikserabai kena kawen within diz tyme, juz becoz of 1 reason je. reason ape?? hanya cikserabai n org tertentu saje taw.... ecely. bile tgk si kenit si kenit ni semua yg cinonet tuu. mmg rasew cam tenang jew kn?
hehe. arini xnak potpetpotpet panjaaaaaang...................!! cikserabai nk korang layan beby2 aii nii n ngerti lah prasaan aii bile tgk pic2 diorang ni *wink*


  p/s : inchik boyfee kateh, jgn marah noo aii wt entry ni. URL belog yg u kasi semalam tarak jumpe meyh   =))

beby-bee...cumell nye dye tidow.
tecik-tecik da pandai posing.....

why beby why???? dun cry laa....

oloolololoooooooo =P


grrrrrrr!!!!! geram aii nan pipi u!

heee...cukup2 lah. nanti tak pasai2 ade org hilang beby sebab i kidnap. meroyan tgk pic ni...huhuhuhu~


cikseraotpetpbaipotpet : alaaaaa..yg ckp FB nk tutup tu rumors je la eek.menyampah tol!!!

14 comments:

NAA said...

olololooo.. cute nyer..geram betol tgok bby2 ni..

cikserabai said...

weeee~ taw xpe...hehe

Atika Natasha said...

tggu pe lg cik derabai..dh bleh dh tuh kal0 nak kwin..hehehe..

cikserabai said...

haiip....
blajor dulu tinggi2 sampai cucur atap..hehehe

liyani rasdi said...

yup yup...
baby sgt comey n blh wat kte tenang kn??
hihi...

jom tmpl pic baby byk byk dlm bilik...:P

cikserabai said...

hehehe...tampal2 pic beby kt bilik,
bile stress2 kompen ley tenang kan tgk kecumil'an diowank...

dikdah said...

cumel nye baby tuh....hope dpt baby mcm tuh cumel gak

::nuRuLaDHar:: said...

mwehehe nurul pun tringin sgt jgk nak ade baby..! ehee

nurhidayah said...

we share the same hobby..hahah..:P

Laman Teman said...

fuyooo...comeyyyy

SheY PuLL said...

singah2 je kat blog k serabai neiwh..
owh nak kawen da ek..
klu dah ade calon boleh la kawen dah..:)



Anda mungik nak jengah blog saya yang ada n3 baru...Apa itu HORN (http://sheypull.blogspot.com)

n u r k i m a said...

rasa nak cubit2 je pipi baby yang montok kan..huhuhuhu~~gerammm

penyejuk hati said...

comelnya baby2 nie..mata boolat (^_^)

MarissaElena :D said...

awaak :) saya bagi award kat awak :)
amik eah ?
http://ressaceca.blogspot.com/2011/01/my-sweet-lucky-follower.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...