Tuesday, January 11, 2011

setan yg suke per'setan'

says: assalamamualaikum peeps....first of all *ececey mcm nk bagi talk la plak kn kau*.okek.festly,maaf diatas ke'syaitan'an bahasa or watsoeva la fer diz tyme. today,xde entry selembut jari jemari gebu .montok .buncit aii ni ye*wink2*eh.makin "comel'*dgn nada geram ye* lagi jari aii bile ade org tu suka2 gi potong kuku aii jadi makin la kontot.


korang taw x?taw x?ermmm cikserabai agak la kan....memang da heboh kowt pasal bekas pakwe cikserabai niii*aw.aw.aw.boley kite kapel balik?* announced yg  die da nak tutup all FB account starting from march 15th diz year.haaiiiish mentang-mentang kau dah kaya kan......
eh. entry ni bukan maen keras bunyi bukan sebab cikserabai xpuas aty ngan si busyuk2 Zuckerberg nii..tapi psl benda laen. sabar noooo.... sat lagi baby citer*waarghh baby2 plak kau*.ngeeee melalut dah kau. 


korang taw x nape die nk stop FB function ni??? sebab die kate die nk tutup FB function ni? idup die xtenang doe.....jeles tgk ramai org ngorat aii kat FB.haha.tipu-tipuan semata-mata.dah.die xtenang sebab FB lah tempat sgala makbapak anak cucu masalah dtg skrg. org cerai.maen kayu tiga. hacking org laen. macam2 adoooooo.betol gk kan. sape boleh idup tenang kalau mcm 2. 


sebut pasal mslh niiii plak.haiiish...cikserabai setuju bebenooor la abg Zuckerberg weyh if kau nk stop FB ni. sebab cikserabai dah jadi mangsa taw. haaa ni nk stori mori lori-lori nih. setan2 tu bukan aii ckp kt abg Zuckerberg okek. setan2 tu tuju kt setan la...meh nk kenal kan sape setan tuu.


citer petama, FB aiii mmg dah kena hacked.demn lah kat sape2 yg buat tuuu.ntah hape2 kan motif kau nk sebok2 hacking account org. aku bukan simpan harta aku dlm tu poon.yg tuu xkesah sgt.yg paling2 bengaaaang+ rase nk sumpah2 kau jadi sesumpah+wat aiii xtenang n xsenang idup nye,stori ke dua niih.
stori nye mcm nii,semalam kwn cikserabai ade kol tanye:


                                frenz: haris scorpion kawan awk ke???
                               c.serabai: kenape?
                               frenz:ade pic awk kat wall die
                               c.serabai: yeke.....(trus bukak FB even rushing nk g nyte klas tyme 2)

bukak jew page SETAN tuuu.Cikserabai  poon bermonolog sdri*eceecey,ayat novel ke akaq*   " eh bukan frenz aku.dlm FB poon xjadik frenz"....then,tgk2 dye xprivate kan wall. cikserabai poon try nk godek2 dlm keadaan rushing sebab  ade klas malam+meeting+dating*hahaha,gile tamak kau. 3 in 1 beb


godek2 punye godek wall dye...then mmg sentap gile nak mati lah kat setan ni. die letak profile pic aiii di wall die n linked kat FB aii...SHIT kau bangsat!!!!!!. pehal?ape motif kau nk wat mcm tuuu????eeee geram giler ah.


no wonder laa sehari dua ni mmg byk giler ahh friend request dari org xkenal lsg. first nye i taught geng2 bloggie yg add. Rupenye setan ni yg promot aii kat FB ni. heh setan!!!!!! xpayah    la kau nak promot2 aku bagai. simpan dalam tempayan jadik kan perkasam je laa niat kau. ....... aku rase kite xkenal.kau apehal nak jatuh2 kan aku.....


and aku tahu.account kau tu kan setan, FaKE kan.kan.kan? kalau kau berani sangat,do show da real  of u laaargh. setan kan berani.ni pehal nk slindung2 mcm ni.eeeeee...mmg saket aty betol aku.demn.demn.demn.account setan ni mcm kosong je..juz ade noti pasal die add add orang. and mostly org yg die add tu org yg xde kaetan dlm idup die poon. kwn2 dye poon takde.datz mean mmg sah2 la account kau tu FAKE kan!!!!


xreti jage privacy org lansung!!!!!kau engat aku ni makwe kau? adeq kau?nenek kau?yg sebok2 kau nk wt mcm tu....hiiish.siyes menggelegak rase kalau engat kan pasal setan ni. kalauletak telur atas kepala aiii ni kompem masak . temperature dah 100 darjah celcius dah ni.

ni laah account setan tuu...see wall die.damn lah kau

siyes cikserabai ckp,cikserabai da xamek tahu sgt psl FB skrg. tapi nak delete mmg syg dooe. enchik boyfee slaloo jew ugut2 ayam.hehe... maw delete FB cikserabai. katenye xmendatangkan faedah*eleeeh,ape kate u delete u punye dlu?*....cikserabai bukan xmo delete. tapi kat situ la segala bnda gosip mosip cikserabai leh taw. haha. xdela .ecely senang cikserbai nak tahu ape2 info sebab kalau in case ade meeting HAAK(himpunan anak2 klate)  yg kat u cikserabai or event or announcement yg nk di buat  ,diorang more pleasure to post kat FB, jimat kredit kate kan...... sampai nk ajak mkn poon via FB.cesssskek@#$%^&@#$%^...xpe. go.go.gooo abg Zucky*name manje Zuckerberg.miahaha* go.gooo.i support u kaloo u nk tutup FB ni.chaiyook.

hermm okey la uolll's. cikserabai nak pi tido dlm ice box jap.nak kasik sejuk aty yg panas2 ni.lagipoon penat laa smlm.ntah pkul brape bru cikserabai baru blik.kepas kelas pi meeting Haak.lepas meeting Haak,pi meeting hal dunia plak.*sighh*


cikserabai tahu korang kepochi gak kan? nak taw lebih lanjut x ape cik abg busyuk Zuckerberg aii tuuu cakap? klik SINI ye. pautan tu ke entry yg kat dlm belog enchik boyfee kateh aii.
bai.bai.uollls. hati2 di jalan raye*errkkk..motif ?*

cikserabai potpetpotpet :pssst..... sori la korang2 yg folow cikserabai tp xde feedback from me yet. my lappy got problem.cant support wireless since semalam..keji kan. xbagi aii hapdate belog tiap2 mase la tu.jeles la tu.bile semua2 da okey,kite follow korang blik ye.dun woriii...luv u guys.muah cikit kat screen lappy ni.miahahaha.



11 comments:

niesz said...

saba2..jgn marah ek..tarik nfs jap..hehe..ermm..mamat tu mmg x fhm bhsa kot..niesz pon naik geram tgk..

BuLat i2 CirCLE said...

xnk coment cal n3 2..cme nk tnye..cm ne nk tuko "u might also like:"
jd cm awk pnye neh "joM KliK2 yg nIe plAK abG henSem,aKaK ChAnTeK.. "

cik teyn said...

hyep ..
followed :)

cikserabai said...

@niez:tq dear fer ur concern...
@cikteyn: thanx fer following me. nanty berkrsempatan kite jenguk2 folo kamoo ye =))

cikserabai said...

@bulat is circle; awk tgk kt html,yg ade tulis u might also like this tuu...tukar la pda word ape yg awk nk

Cikbelog said...

bagus gak tak de FB. tak de la aku keje ngadap fesbuk sajork.haha

cikserabai said...

@cikbelog: betol3. btw cikserabai x addict sgt da skunk fb.so sokong je laa~hehe

iris said...

ermmm tumpang hepi gak kalu FB tutup tp kawan komen kat FB plak cakap x jadik ttp.

Szan said...

mana ler fb tu mo tutup. khabar angin jer pon. benda buat duit buat apa dorang nak tutup. tp privasi dlm fb tu mmg bawa problem betul.

zOeY zAu YaH said...

fb x ttp lah..hihi

cikserabai said...

szan: tulaaa kwn kite ckp xjadi gk. thatz only rumors ja..haiyoooo
xpela.asal kite pndai guna an bnda 2 ke arah yg baek kn, =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...