Friday, December 31, 2010

bai.bai.bai 2010. oooit 2011,jgn buli aii taw

says:
gud bebaiiii 2010
niih muka di penghujung 2010.

.
.
.

ni plak muka cik serabai untuk 2011 nanty...wahahaha lempang cepat!!
pejam mate..auratttt 2 doe!!!
hehehe..sensaje tempek pic kua hangout arituuu ngam memba b4 mai USM niiih.heart uo'lls

ermmmm nampaknye ade bape jam je lg kan kte nk jejak ke tahun baru. arini kompem2 pakat duk review pasai tahun 2010 diorang n pasai azam tahun baru.azam???haaa toksah duk tnye cikserabai bab2 azam ni.
semestinyee azam yg lepas dah selamaaat terkubur camtu jew.haha.xdelaaa,sebab tu xske berazam2 bagai niih.
  awal2 tahun 2010 dulu cikserabai xsuke sgt.huhuhu mcm2 problem mai duk tempek2 kat muka berebut2 ngan jerawat duk nak menempek.hehe....
but in da middle of diz year,lepas masuk sem3, i had a gud lyfe.... plajaran pon makin ok. amin.harap2 makin bertambah ke 'okey-an tuuu.
sempena  tahun baru 2011 nii plak,kebetulan sekali ngan sem baru , cikserabai harap lyfe makin baeeeek n rezeki berpihak kat cikserabai slaloooooo.AMIN~ .
kalau boley cikserabai nk upgrade diri nii.huhuhu bukan nk jadi transformer weeeeh. but nk mantapkan rohani n jasmani. nk makin menjaga perilaku,penampilan,pergaulan *hehehe...fuuuh mitak2 makmertua bace* cikserabai jugak harap sgt 'sesuatu' xkan berubah jadi kureng,tapi berubah jd bertambah2 baik! tuuu je la kot pe yg cikserabai harap2 akan jadi bila tirai 2010 tutup n muncul nyew 2011.

Bloggerz2 laen....ape azam korang ek?  =)




cikserabaipotpetpotpet:  pssst...'lame' x cikserabai kalau baru kenal n merase kerabu ikan bilis??? lantak laaa.... yg penting besh taw!!!cikserabai ni jenis yg xbervariasi.so toksah tanye la makanan pelik2.jrg kenal. kalu kuar,asyek order kuew teow kugfu or tomyam jew.*bowink kan aii ni*tp mlm kelmarin kua ngan akaq2 diowank order bendalah ni n bile try...wallllaaah!!!mamamiaaaa.haha.tapi boley x kalo nk order,nk cakap macam nii."bang,kerabu ikan bilis satu,xnak bawang,xnak kacang panjang.sy da ckup tinggi,xpyh mkn kacang pjg daa" dussh.dush.dush.
semalam order skali lg. ceeet.ni la cikserabai.once suke bnda tu...duk men benda tuu je plak. =_=
ni die rupe bendalah 2...
kelik SINI ntok taw resepi nye....



6 comments:

cacing said...

azam cacing nak beli kete skyline.... leh bawak g jumpa ngorat cik serabai.. hahahha

cikserabai said...

hahahaha......beli dua ye.bg kt cikserabai satu

Ayesha said...

azam kita nak bangun awal :o . ahahaha

Cik Mimie said...

azam tahun baru nak amik lesen keta+moto..=)

Sweet said...

hendak mampir nah...

Masokis said...

cantiknyer awak ni ~~~
geram tgk :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...