Thursday, February 3, 2011

simpati nasib mereka


says: salam semua. bila cuti ni memang la cikserabai malas nk hapdate cket. busy mak. busy membongkang atas katil.hehe. celik je mata kuar berfuya-fuya. sampai org kat umah poon da bising .katenye name jew holiday balik kampung cuti2. tapi haraaaam...muka xlekat kat umah. haha.beasa la teew.... =)

even cikserabai xhapdate belog poon. aii hapdate news taw. da latest skrg orang duk gegak gempita.riuh rendah pasai nasib student-student kat mesir nuu kan?herrrrmmm apelaaa nasib diorang kan? same-same la kite berdoa agar diorang selamat dibawah lindunganNYA. cikserabai turut bersimpati n tumpang risau bersama-sama any keluarga yg ade diantara ahli mereka still terperangkap kat sane disebab kan krisis mesir tu. mintak dijauuhkan malapetaka.nauzubillah......
dengar2 gov dah mula take serius action dah. dah hantar  kapal TLDM. n da latest lancarkan operasi piramid ntok selamatkan rakan2 kita disana.hah.kau bila dah kena tempelak bru nk siyes bagai...menci mcm ni. ade ke patot aritu  wat statement :

''Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika di Labis hari ini memberitahu bahawa tiada keperluan untuk membawa balik pelajar-pelajar Malaysia buat masa ini. Jika pelajar-pelajar berkenaan ingin pulang, mereka boleh melakukannya dengan membiayai sendiri perjalanan pergi dan balik dari negara itu''


ehsan: BERNAMA


Haiiii kate rakyat didahulukan? takat mane aiih slogan tu terlaksana?
sendiri pikir laaaa...


sesape yg nk taw news kat mesir tu. boleh pegi kat belog ni.. KRISIS MESIR,NASIB PELAJAR KITA. evrityme any news akan d update.....jom kite pakat-pakat doa semuanya akan baek2........


cikserabaipotpetpotpet : hey,hey, n hey... 1 piece of message wif 3 words juz enough to make me smile..LY. sowey,got no kredit meyh 2 rep..=)

11 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

ish! pe daaa,
mentang2 dia xde kt sne,leyh r ckp g2.

Si DauN CeRi said...

sebagian besar dah keluar mesir.. ada lagi yg belum kluar mesir.. tp alhamdulillah semua selamat.. esok akn dilancarkan protes besar2an lagi..huhu

cikserabai said...

@LBC: tulaa...tp alhamdulillah. diorang dah amek mcm2 acton dah

cikserabai said...

@si daun ceri; thanxx fer ur info darl~ kito pakat2 doakan semuanya selamat ky

cikserabai said...

@si daun ceri; thanxx fer ur info darl~ kito pakat2 doakan semuanya selamat ky

N SuZiEaNnA.. said...

huhuhu..takot bace... bygkn cmne kalu kte lam situasi dowg skg... :(

cikserabai said...

tu la pasal.bersyukur la kite duk kt negara yg aman damai ni...
tapi jgn plak lupa kt mereka yg xsenaseb ngan kite...=)

Tasseri Enterprise said...

salam... menyinggah-nyinggah jap... jemput ke belog saya

http://myuniquependrive.blogspot.com

s.y.a.r.q said...

kesian kt cousin syarq.. dye pon study kat sane... dgr bunyi tembak2 dye ckp.

fara feroza said...

tularh..bila keadaan dah terdesak baru la kalut....;)

TOLONG SAYA PENAMPAR ORANG

Just Mie said...

Semuga semuanya dapat di selamatkan..

Hosni Mubarak orang terkaya di dunia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...