Saturday, February 19, 2011

awak tetap kawan walau hidup kita berlawanan


assalam guys......harini cikserabai rase rileks ckit hidup.xlemas dgn timbunan aseimen lagi. presentation pon dah abes kelmarin...lega sensangat.lapang dada aiiii nih.hehe.kalau bab present2 mmg la cikserabai neves cket. darah gemuruh meruap bila duk depan khayalak ramai..pemalu katewww kaaan.......haha.*bluweeek*
errmmmm arini entry sentap-sentap ckit. taktaw kenape. mmg dah lame memendam. tapi xberdendam okek.
tapi harini terase sensangat ngan insan yg bergelar sahabat ni. ntah laaa.....




ye,kawan.juga sahabat.juga teman.
arini saya terse hati dgn anda...mungkin sy mmg berjiwa sensitif.hati mudah tercalar. senipis nipis kulit bawang,nipis lagi jiwa sy ni. tapi selama ni sy mampu bersabar. hampir dua tahun kan kita bersama. tapi jurang antara kita makin lebaaar.......
entah la. mungkin saya xmacam awak kot. cara hidup kita berbeza. sy sedikit bebas. awak menjaga kesemuanya..... tapi sy tengok orang free-hair boleh je kamceng ngan org yg bertudung labuh? kita yg biase2 je ni,xkan xleh?
saya byk bercerita pasal sy. awk byk taw pasal sy........tapi tntang awk? sy mmg cetek ilmu perihal awak. sy bukan tempat awk nk share sesuatu.
hermmm bila pikir2 xkan benda remeh poon sy nk berkucik haty kan?yee.sebab benda tu remeh la sy berkucik haty..terkensot sapai kemana dah...... xkan pasal belog pon awak nk berahsia ngan sy.sedangkan sy taw awak tahu psl belog sy,n mebi salu view gak kan? tulis2 entry poon mcm org nk tulis surat cinta kat boyfee..nk sorok2 dari sy. mmg sy terase! kok ye poon,dah sy mmg dah tahu awak ade belog kan,watpe nk sorok2 lagi?
aritu sy tanye awak ade belog ea.....? awak ckp ade,tp xupdate lama gilerrr dah. saya poon senyap. xmo pnjg2 kan. mebi betol.tapi kenapa sy selalu ternampak awak ber-entry? tadi poon sy ternampak n awak cpt2 sorok kan?ntah la mebi tu hak awak.nak kan privacy...tapi kenapa org laen tahu kewujudannya? sedangkan sy tidak?
sori laaa if sy ter-emo mebi. or terlampau nk jaga tepi kaen awak.awak kwn yg baek. kadang2 tyme kite spent tyme,sy nampak kita boleh ngam. tapi rupa2 nya x. sampai satu masa,kita jadi kaku balik.haiiiiish.
maaf kalau awak terbaca n terasa.sekadar meluahkan pekung didada. sy xsalah kan awak. mungkin sebab kehidupan kita ni berbeza. =)

to all my frenz.........CIKSERABAI SYG  UO'LLS KETAT2 ,RAPAT2 ,MAMPAT2.....

3 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

beselah mnusia kn,
ada mcm2 prangai, kdg2 kita sukar nk trime,
tp lame2 nti insyaAllah ok lar tuuu, ^^

r-5 said...

biasalah kawan2 kadang-kadang macam2 ragam. :) ouwh kamu dah lepas presentation sumer saya banyak lgi yang nak dibereskan. huhu

cikserabai said...

thanxx guys. xde pape la. tapi xkan benda cenggitu poon xnak bgitaw kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...