Friday, September 30, 2011

S.E.D.I.M




xmau cakap lebih2...cuma nak bagitaw yg cikserabai sgt2 gembira on 18th SEPTEMBER aritu coz afta sekian lama menunggu  janji untuk dibawa ke sedim,akhirnya terlaksana gak. engatkan xramai nak join,tengok2 4buah kereta semua nya yg join.eheeeee. thanxx semua.
siyes best!!! air dye cejuuk.xnak naik rasenye,dan kompem2 mencari peluang untuk berkunjung lg....=)

cekidap!





sekarang dah bizi giler n hidup pon agak havoc sedikit. rasa mcm nak cari tempat untuk tenangkan fikiran jeee.plis.plis.plis.

cikserabaipotpetpotpet : memang mud ber-belog dah gone by da wind. kalu ade pape update pon lepas ni ttg sesuatu yg i think shud b write s memory.senang nanti tua2 bukak balik ,dapat tahu bnda2 exciting or sejarah idup yg terlupa. =)

2 comments:

Scya Lollita said...

same lah . dah msuk blaja balek , mood berblog jd kurenggg

BENA said...

best laaa die mandi manda ramai ramai. heee ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...