Friday, May 27, 2011

random-nonsences-talk



assalam semua....thanxx to follower baru yg sudi2 follow belog yg makin hudus ni.eheeeee.sensaje boring arituh memain mekap2, tacap2 ngan beby aii ni. last2 makin bughok ghupe-nye... T________T

arituh da check result  provosional final Exam , Alhamdulillah, sujud syukur pada-NYA, xde star2 ni. kalo zaman tecik2 dulu memang laaa syuke kan kalo dapat markah bintang2 ni.lagiiii banyak bintang lagiii syuke. maknanye cemerlang gemilang terbilang leeee teew! tapi kalu skrang, dapat bintang himpit dengan huruf "p" 2...memang buat muka sememeh laa. kat USM, kalu ' p* ' tu maksudnye lulus bersyarat,bukan gagal. it means that either u can repeat da paper to repair ur result or juz leave it like tat. kalu Uni2 laen aii xtaw laa.ceciteee cecitee yang nak share.. 6 jun ni plak leh taw laaa result betul2. huuuu takot la. hope ade improvement la.sama2 doakan la ek.

okayh nak citer pasal prektikal siket. skrang alhamdulillah, makin suka duk sini...hehe. all da staff here sangat lah baek. cik shahrol cakap nak bagi aii sepasang hamster gemuk bam-bam.......syuke-nyeee...hehe. tapi 2 la. 2 bulan nanti leh la lagi aii jaga. tapi bila dah masuk sem baru.sape nak jaga? xkan nak bawak balik hostel kot. kalu bapak aii antor boleh laa.tapi law pegi ngan busssss je nanti?????? haisssh.
alololo tomey-tomey kesyiaan nye kat awak..hehe

 korang wat prektikal tak?amacaam?besh x? ce storii ce storiii. leh share2. sharing is caring kan.laen la sharing yg bermadu 2... kau bagi madu.ak lempar hempedu lah kat muka kau.hehe....mintak jauuuh.


cikserabaipotpetpotpet: wahai kesayangan2....bila kita marah. bukan bermakna benci.sebab sayang la kita marah. sebab we want u to be SO0MEBODY, not NOBODY!! and nobody going to see their loved one life down. of coz they want u to be better than them. the best they r, they still want u to be the better best. buka mata sekali dengan mata hati. buka minda luas2. barulah apa yg ingin kami sampaikan itu dapat u accept wisely.

5 comments:

Scya Lollita said...

mne de bughokk lawa jeh ;D

soe hawani said...

nice belog :)

cikserabai said...

@scya lollita : thanxx darl.blog u lagi cantek plus simple.=)

cikserabai said...

@soe hawani : thanxx soe.......

Pupel Liyana said...

nice la blog kamu..tak hodoh pun tau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...