Sunday, March 27, 2011

[ Yesterday...]


says: Assalam encem2 n gojes2 syekaliaan........ ada pe ngan semalam? heh. xde pape poon. semalam EARTH HOUR KAN? korang menyahut x seruan 2? aii ofkosh la. tepat pkul 8.30 pm off lappy, off lampu n kipas, pi bilik sbelah. tutp lampu bilik diorang( padahal diorang tercongok duk ngadap lappy masing2.hehe) then, ZZZzzz...... penat doe! suku hari cikserabai kuar ber-boya-boya ngan mek tecik .hehehe


cikserabai bukan jenis wajibal ghunnah kena tgk muvee tu asal je kuar yg baru.if citer tu meniti bibir ke bibir,baru lah cikserabai 'menggelumpur' nak tengok. so, hajat di haty kitorang nak tengok la citer MERONG , tup.tup. terlambat 1/2 jam! haiyooo. so, skodeng punye skodeng macam attracted kat citer omputeh ni......


seeeeee............sape x attracted kan? poster DA BOOM!!! buat mnusia sejagat teruja nk tengok!

ni laaaa teraju2 citer ni. name xleh blah! baby doll,amber,rocket,blondie,sweet pea

komen cikserabai pasai citer ni?? memang sak!!(sopan) laaah. rase mcm nk punch2 je muka sekor2. citer ntah pape. dah la berkhayal. pastu dalam khayalan tu berkhayal lagi* err..paham x?*. part yang berkhayal dalam khayalan tu je la yg boleh nk nganga mulut cket tanda eksaited! 2 poon sebab 'action's efek' dye....
 abes je crite tuu mmg cikserabai n mektecik frust la. hati retak menanti belah. indah khabar dari rupa sungguh citer ni!  and gerenti almost all of manusia yg tengok criter tu xpuas hati kot! *ramai gak yg tgk,almost full lah sit*

masuk yg ni,dah 2x cikserabai frust bila citer xseindah khabar!! dulu  citer omputeh gak.lupe tajuk tapi macam citer2 zombie laaaa. engat kan horror, tapi hampeh! ala2 komedi yang xlawak lansung rupanya. bukan maen lagi sorang kawan cikserabai tu menggigil xmau tgk citer tu. =_=!

konklusinya: dengan baek hatinya, cikserabai nak selamat kan korang dari melabur fulus untuk citr x best ni...menyarankan, XPAYAH TENGOK. weeee~

hik3. tempek pic cket....kot.kot.laaa korang windu.muka xpuah ati ni.tralalala~
gila debab dah aii sekarang..sob.sob.sob




cikserabaipotpetpotpet : lagi brape jam je nak bertukar status dari REMAJA*frasantan* ke AWAL DEWASA. wuwuwuwuwu~ xmooo feeling like dah tua.

7 comments:

ciksyida said...

cikserabai yg tembam~~ lalalaa~~

cikserabai said...

agagagaagagaga!!!!
JAHAT. awop pom debab!

me-myra said...

2 ar..rugi owh dop tgk merong..very da besh..lalalalala
besh.besh.beshhhhhhhhhhhhhh :p

cikserabai said...

kaaaaaaaaaq....jgn d letey angen gak.Grrr!!

Bella Ayub said...

tu la kan?? bella pon tgk..mmg macam pening.. citer macam game..skit2 menari pastu lawan lawan.. tang tari tak nampak pun kan??

cikserabai said...

hehehehe. bella pon tgk eh citer ni??? buat rugi je.dah la sploh hinggit duit melayan~

Republic Aku said...

cerita ini best sebenarnya kalau nak dibandingkan dgn merong...khayalan2 itu cuma simbolik shj ,tapi isi simbolik dan kata2 akhir yg amat berguna.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...