Wednesday, February 23, 2011

tekanang weyh!!!



cikserabai tekanang weyh(dialek t'ganu yup)..........*salam pon xdam nk bagi,betapa tertekan nya aii* assalamualaikum. sape xtertekan kalau terus di'tembak' tanpa di'adili dulu kan? haiiish. semua orang judge based on satu statement tu je.  why dont uoll's give n take? be in da middle,listen to both side??? then,baru lah mengadili mane2 pihak. belah kiri or kanan. tak kan lah aii  sendiri poon kena berhujah tru' laman so-SIAL tu jugak untuk membela diri? lagipon FB aii dah deaktif. purkey? xselesa dihujani populariti,xnak merampas kejayaan FASHA SANDHA*haha,faker u nanie*
lagi lagi tekanang! naseb baek ade umi yg memahami. lagi kenal sape ct nurhanani.sentiasa berjiwa muda. sekepala ngan aii. tapi umi duk jauuuh. nak face to face ngan umi,nak bahu umi. nak balik rumah.dah setahun xbalik*penipu kau!!*so,belek-belek kalendar, DENG!!!!!! tengok kalendar penuh conteng-conteng ngan highlite hijau.means???? kau tengok la sendiri kat bawah ni nyah!

FIELDTRIPS:

  • 26 & 27th FEB * wildlife fieldtrip to taman negara*
  • 11,12 &13 MARCH * eco-pop fieldtrip to perlis*
TEST & QUIZES:
  • 1st MARCH * lab test*
  • 7th MARCH *wildlife test*
  • week 10 * LSP  test*
LICENSE:
  • yang ni siyes deng!! ntah bila nak buat. asyek postpone je...tekanang mak!!!
HAAKUSM:
  • 24,25,26th FEB * kem motivasi SMT Bachok*
  • 4/ 5 th MAC * Jamuan by ICU PENANG*
sape xtertekan weeeyh..bila aii boley balik? bila? bila? nak jumpa umi. nak sedut semangat dari umi. T_______T .

..................................................................
tadi gatal tangan nak bukak Formspring.saje nak tahu kot2 ade secret admire post i labiu kat situ ke.i xleh tido duk teringat kat u ke.tapi hampeh!! soalan rase nak cepuk kat muka yg bertanya tu balik adelaaa. boleh plak tanye soalan2 cenggini tyme aii tengah berjiwa haru biru biri-biri nih. cekidap...........
  • pernah x anda digelar perampas or merampas hak orang??
  • pernah bermadu?ape rasenye?
  • pernah kekasih menipu?perasaan anda jika ditipu?
cikserabai rase org tu view tru' belog lah kan formspring aii nih. sebab FB dah deaktif.. hey you....ntah what tiger lah kau kan. soalan sakai sungguh! tapi mood arini nak menjawab je semua soalan tu. praktis untuk becoming test n kuiz*miahahhahaha* nak tahu pe jawapan aiiii? sudi-sudi kanlah kelik Formspring aii tu ye. =)


cikserabaipotpetpotpet: terasa nak mrngundur diri je dari persada hidup ni.haiiish!!!mengucap weyh!
oh kawan-kawan,boleh xkalau dalam satu hari korang xsebut nama beliau???sakit taw...............



terliur x??? exotic burger ni taw....ade mase cikserabai citer. perut yg kenyang melahap banda ni menghalang aaii membebel pjg.

~BAI.BAI SAYANG-SAYANG SEMUA~



18 comments:

Adinda Amy Sensei said...

cooooool....jangang tekanang..hehe

cikserabai said...

T________T...hope so.

syairahmohdanuar said...

sabar sabar :)

cikserabai said...

insyaALLAH... sungguhnya sabar je la ubat terbaek skrg......

ciksyida said...

kadang kala Allah hilangkan mentari..kemudian Dia datangkan guruh..puas kita menangis..mencari di mana mentari..rupa2nya Allah nak hadiahkan kita pelangi yang indah..sabarlah kerana ada manisan disebalik kepahitan ini...

sama2 kita sabar yunk ea..
awk ade sy..
sy ade awk..
u're not alone babe.. :)

cikserabai said...

temkiu darl~
i'm worst la dlm sharing my lyfe with others.....
thanxx sb ade sopmo ntok sy,tp kdg2 xse la its efek awop gop....
sy pon mkin saket if efek awop .
yep...u owso not alone babe~
sy ado sopmo,evry second fer u.juz kol me,then i'll be in ur side. =)

Abang Stalker said...

OMG..yg 2nd last tu jgn le dik nanie oi.x ngaku umat nti.life my b go on ok? :) cuma perlu sbr n senyum je.kn manis klu senyum..hee.klu adeq rs x pntg soklan sakai2 tu x perlu jwb.kate org mulut tempayan blh ditutup,mlt longkang byk kos tu nk tutup.hahaha

cikserabai said...

thanxx abg stalker coz awez support me.=) syg lebih.
hermmm semua tu dari mulut je,n i'm still conciuos lagi.huhu
btw,bout da questions,biala. i noe she was tooo curious 2 noe bout it.then,im in a gud mud to answer it..=)

niesz said...

niesz bnyk kali kena tipu ngn laki ni..last2 mls nk pk da..then br jumpe sumone yg betul2 fhm niesz..tp mmg sedey la bile kena ngn laki x guna nie..

gud luck tuk test nnti yer :) xmau tension2 lg yer..

cikserabai said...

kenape?sape laki 2?
aish.....nani bukan kena tipu looh.huhu
kinda misunderstood ni.
org tu je cam cibai tentibe tanye soplan plik2 camtu...xpasal2.
anyway thanxx dear~

cikserabai said...

kenape?sape laki 2?
aish.....nani bukan kena tipu looh.huhu
kinda misunderstood ni.
org tu je cam cibai tentibe tanye soplan plik2 camtu...xpasal2.
anyway thanxx dear~

Scya LollitA said...

HUUUU , sabar2.
mcm2 la kernah manusia dalam dunia nih

cikserabai said...

hermmm sabo je la.huhu
tapi rasenye org yg lebey byk kena sabau dgn cikserabai ni....sowey man!!

rizwan's sweetheart said...

dlm pd kekeyangan tu, pjg gak entry terhasil... =) burger exotic? nama wallah!!!

jemput singgah blog fda. mo mintak pendapat mcm ne nk trace msg dlm cbox? fda ada wat entry kat sn

ciksyida said...

mekaseh la yunk dess..
meme sayam laju2 lahh.. :)

cikserabai said...

fda: yep...it's called beger exotic dear sebab its not only provided beef n chicken,tp rusa ade,ostrich ade,rabbit pon ade....weeee~
ciksyida: luv u tooo laah.muuah

Abang Stalker said...

wat kate artis, "no komen" :D gud luck dik. ;)

Dda Ly said...

hehe gud luck yeee..:)

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch yeee..♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...