Monday, February 21, 2011

A.B.C


uuiiiit sedut balik air liur korang tu. entry ni bukan entry nk blanje korang ais batu cendol (ABC) macam kat bwh niiiih.....hui3


Menyelerakan kan pic teeew....ni entry ABC sebab entry ni semua cikserabai nk adun .nak gaul se'round' je mlm ni.nak citeee dlm satu entry ni je.huahaha.tadah la mata korang tu.sanggupkanlah diri ntok baca.=) xnak bace,cukuplah datang singgah sedekah senyuman ye.hehe

tadi,dalam kul 2.30 am jugak lah baru cikserabai balik berpuya-puya dgn boya2.haha.jgn marah nooook! ecely cikserabai n da geng kuar gi rapat umum je tadi.semalam dah pegi tapi join ngan enchek boyfee..rapat umum??pekomende eh tu jang? ce citee,ce citeee. Hah,rapat umum ni sesi nk bermanifesto bagai. menanam tebu 'less sugar' di bibir la....pompam-pompam duk bermanifesto semua. sampai cikserabai pooon tetibe macam diseru2 je nak naek ke'stage' jugak.haha.penangan PRK la semua ni. PRK stand fer Pilihan Raya Kampus.
kampus2 korang poon mesti dah terasa bahang nye kan? sebok semua duk berkempen. yang xleh blah,macam2 trademark ade.banana la,mentega la,lempeng la. mane xsakan cikserabai gelak.
tapi ape yg menyedih kan semalam,dengar2 ade pihak yg kurang bertanggungjawab membakar banner salah seorang calon tyme orang duk bermanifesto.kesian kat calon tu.siap buat video menyatakan kekesalan nya terhadap pihak yg xbertanggungjawab tu. tapi lebih teruk di UM. dengar2 ade calon yg kena kidnapped. what?????? sampai camtu eh?betol ke? alahai belom lagi berpolitik bagai untuk negara tuu..
ni mesti pengaruh hantu kak limah ni.."kite bakoor jeeew"..aiseeeh


esop,21/02/2011, pakat2 lah ye budak2 usm keluar bilik, jalan kan tanggungjawab anda. mari lah mari.pergi mengundi.tunaikan kewajipan pada USM...=) pilihlah calon yang betul2 boleh memimpin. bukan pilih yang reti memprovok aje and menabur janji2 manis macam tabur milo kat milo ais tabur plak ye.ataupun memilih berdasarkan rupa*aiish ade ke yg cenggitu?*
calon bagi konstituensi pusat pengajian cikserabai,pusat pngajian sains kajihayat plak diwakili ni dua orang ni  yang kat bwh ni. yang laki anak klate. yang pompuan anak penang *kalau xsilap aii.* dua-dua sahabat. agak2 cikserabai nak undi sape? ce tekaa, ce tekaaa???? haha .teeet.undi anda adalah rahsia*padan muka xleh tahu*
wakil pro-mahasiswa.....


wakil pro-aspirasi....sep klate teeew...



dah boleh agak x cikserabai nk undi sape? sape ea??? cikserabai undi calon kat bawah ni lah.jeng.jeng.jeng. scroll ke bawah ye.
.
.
.
.
.
.
.


hahahaha. yeaaaaaaaaaaaaah. ni lah calon yg paling sesuaii kot. agak nye kak limah ni bakal jadi fenomena baru lah kot. habis semua dialog dalam citer dihafal xkira yang kecik,yang besar,yg tua,yg muda. undilah KAK LIMAH....haha
tapi kaklimah calon kampung pisang. so,cikserabai rase patot undi yang dalam video ni. 3 orang calon ni terbaeek dari ladang lah. memang bakat kepimpinan mereka yang terendam  tu baru dapat dikesan kat USM ni. saksikan video diorang. memang kompen lah gelak . empat lima kali kot cikserabai duk ulang tayang.haha. even salah sorang kat dalam tu...errrr......layan je lah video nih.
video

hahahaha... buat husin, aiii suppport u laah!!!! muuah cket kat skrin lappy ni.* skrin lappy je taw* 
3 mamat import dari nepal ni,memang terkenal dgn panggilan jabit,usop n husin lah! gelak sopan dalam hati je la aii termampu bila dengar.

eh.semalam aii ade wat entry moody2 siket kan pasal kawan. alamaaak dye baca daa. dan dia dah mintak maaf. oleh sebab arini muud xmo lebih2, so cikserabai dah maaf kan.cukup lah awak tahu yg saya sayaaaang semua kawan2 saya ye. xpenah menyimpan dendam di hati.sekadar nak rapatkan lagi jalinan antara kita.. =) *wah.wah ayat*

eh ade satu pesanan* kan dah kate ni entry ABC* .buat si dia. bukan nak menipu. tapi terkilan bila dituduh melayan,niat bukan nak tipu kearah laen.tapi tersalah langkah.haiyooooooo.biar kebenaran datang sendiri lah. sy fenat!!!


cikserabai potpetpotpet : ape pendapat korang bila gilrfrenz  kepada ex kite boleh jadi kamceng ngan kite? bertegur sapa.berkomen-komen kat FB,boleh ke? ade ke? haaaa...nanti kite bukak sesi open table diskus ramai2 yeee......korang bagi lah pendapat nantii.weeee~





1 comment:

hardy boy said...

Nice blog & good info. saya singgah & follow awak.hehehe. Glad if you can follow my blog(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...