Sunday, January 23, 2011

well,saya lakukan juga walau it's not a big sacrifice



done!!!!
dah delete semua gambar2 cikserabai sorang-sorang yang boleh view from top to da bottom of me yg ade dlm lappy.
tapi.
semua tu boleh kembalikan hidup saya balikkah?
aigooooo....
i noe semua ni bukan boleh panggil satu penyelesaian pun kan.
yg dalam blog ni plak,
cikserabai sempat remove dari entry yg latest je.
line lembap lembam!
sampai terase nk delete je belog ni tadi.
tapi syg,
sebab sejak dari setahun yg lepas cikserabai dgn belog ni.
kongsi suka duka.
tapi kalau demi yg tersayang,
mebi i will.
then, DONE!!!


even dekat disisi,rindu menebal. heh.sori.sy suka pic ni sebab awop nampak hepi sgt. muka yg ikhlas.xoxo



6 comments:

mimie mat rani said...

i did d same thing even with diff reason :)

cikserabai said...

haiiish..windu mum darl~
ak wat semo ni afta reliese tat it actly can harm my lyfe...
juz me yg xtaw jaga diri.

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, gud2! xD

cikserabai said...

thanxx darl~

niesz said...

np nk delete plak..huhu..

mimie mat rani said...

erkkk??
bkpo harm ur life?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...