Thursday, January 6, 2011

contest into da mirror

says: mownink akaq2,abg2 syekaliaan*tiru gaya cefwan yee* arini cikserabai di tag oleh si hensem*awww* yg baek aty yg da wt header tuuu kt cikserabai  ntok join contez ni.yeeeeah!! amatlah tepat lagi benar.tiada yg tidak melainkan yg benar2 belaka.wakakaa...tepat skali ko pilih cikserabai sb cikserabai mmg shuke pooon posing maut depan cermin nihh...
okek.jum stori mori bout da contez dulu.




Syarat penyertaan:


 Menginap di Malaysia.
 Ada blog sendiri. Terbuka kepada lelaki atau perempuan tanpa mengira had umur ;'}
 
Cara untuk menyertai: 
 korang kene Jadi follower Cik Hifaz di blog H!F@ZPH@T dan Hifaz||Fotografi
 Buat satu entry bertajuk 'Contest Into The Mirror' dan letakkan satu gambar anda (atau ramai2) di dalam cermin seperti ini:
 Letak banner Contest Into The Mirror dalam entry anda dan pada sidebar blog anda. Link kan banner ke    entry contest ini.
 Tag minimum 3 orang dan beritahu mereka berkenaan contest ini.
 Letak link entry anda pada bahagian komen pada entry ini.

Tarikh penyertaan : 21 Disember 2010 - 15 Januari 2011

 okek.saat yg dinanti kan.
jeng.jeng.jeng....
tadaaaaaaaaaaaa.....ni lah pic yg cikserabai pilih ntok juin...


pssst...jgn wat tafsiran lg.sila shadap!!


meh nak stori mori cket....
pic ni cikserabai amek tyme g holiday ngan femly taon lepas. n tyme ni kitowank singgah kat nilai3. sape yg xtaw tempat tuuu kan. tempat org shoping moping brg2 murah. bju2,karpet2bangla karpet.eh silap....macam2 la adooo.....ni cikserabai snap2 tyme duk teman umi ushar2 mirror.haa kalau nk taw umi cikserabai mmg gila mirror.opps.bukan giler amek pic kat mirror mcm anak cumell dye.*aw.aw.maluu aii* tapi dye giler beli cermin ntok decorate kt umah. so,xheran la kan, why anak2 dye gileer cermin .
psssst...sebelom korang wat tafsiran brani maty sdiri2 korang tu.bia cikserabai bagitaw.ditegaskan yeee. dlm pic tu bukan cikserabai pendek gila sampai xnampak dlm cermin.tapi tokey kdai tuu yg gantong tinggi2 *wahaha,sumpah xmo trime kenyataan kau PENDEK ye srabai..haptuui


dan cikserabai nk tag mereka2 ini...


5 comments:

me said...

menarik thanks!

niesz said...

gud luck, niesz mcm nk join jew..hehe..

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

Misz Mas. said...

gud luck!

cikserabai said...

tq 4 da wish...wink2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...