Monday, December 13, 2010

pre-wedding

 
alahai kau.....mau gempak jew kn tittle 2.haha. mcm gila gatal ketiak nk kawen jew sibuk duk nk ckp psl wedding2 niih,maseh kecik lagikau cikserabai,berak umi basoh kan lg...erkkkkk???lagipoon pakwe pon kau xde,ade aty nk kawen. *lalariiiiik,maty aku*  cikserabai xkan kawen muda2 ni.maw enjoy2 dulu.berbuya puas2. =) . if ciksrabai kawen jugak tyme muda2 bergetah lagiik ni, juz bcoz of 1 reason je laa n tat reason only ciskerabai n org2 tertentu jew taww.....miahahaha
okek arini ckp2 pasal weding ni bukan ape, cikserabai nengok byk bebenoor skang org duk wat pre weeding video. kalo pictura2 ni toksah duk kata laa, segenap tempat diorang duk potoshuuut bgai tuuuuh skang. bukan mcm dolu2. org dolu2 juz hamek gambor duk atas pelamin ngan gaye cliche tgn duk atas peha sambil dikibas2 gicccuuuu, skang ni atas jambatan,bwh jambatan,celah pokok,mcm2 tempat la. kalau anty2 n unkel2 cikserabai kawen.....port diorang nk bergambor mmg tauuu dah! kompem2 kt Taman Tengku Anes tuuu sebab dekat jew ngan umah kitorang.haha
aritu tgk kt TV making of pre wed video. meleleh aer liur.hahaha cam teringin nk wat cenggitu jugak! alahaiii doa2 la aii dapat echek hubby yg spotim motim n pemurah nk wat video cengituu .AMIN. herrmm, Dah macam trend ye. Dulu orang melayu jarang buat cenggini. Iyelah zaman berubah, good opportunity for photographers out there. Macam-macam gaya ada, ada yang dah siap2 pakai baju pengantin macam nak bersanding dah, ada yang pakai theme old school pegi tengah bendang, naik basikal, ada yang simple jer, ada yang cool, kirenye macam-macam ada lah.Elyana punye video pon besh jugak...jom2  tgk video2 yg sempat cikserabai downlod n tempek2 sini......
waaaaaaiiiit!!! sebelom tu ayuh amin same2 doa kan cikserabai dapat hubby yg spotim motim mcm diowank ni gak nanty yup! xjadik spotim je,kena kaye raya riangraya , xkedekut, n kompem2 xkan sesekali bagi adiah  'madu' kat aiii.AMIN~


ni pre-wed video elyana n hubby dye.dah pelakon kan,jadiik je laa wt apepon.
video


ni plak video yg mmg suke.auke.suke. la bile tgk.hehehe.cekidap!
video


p/s: entah nape lps blik jenjalan satu ary kelmarin. rase sayu plak! rase mcm2.xsedap aty pon ade.mintak jauhhh la bnda buruk2.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...